Cum gasim o firma de tractari auto cu acoperire nationala

In ultimii ani, dar mai ales de la inceputul acestui an de cand taxa timbru de mediu a fost anulata, numarul de masini prezente in trafic a crescut semnificativ, desigur mai mult cele second hand. Inevitabil au crescut si numarul accidentelor precum si autovehicolelor avariate aflate in imposibilitatea de a se deplasa pe propriile roti.

tractari autoIn urma acestei cereri a pietei s-au dezvoltat foarte mult si prestatorii de servicii de tractari auto, atat cei care ofera servicii local, cat si pe plan national sau european.

Majoritatea firmelor au serviciile oferite si preturile asemanatoare, promit acelasi lucru si anume transportarea masinii la destinatia aleasa indiferent de anotimp, ora sau conditiile meteo. Dar totusi, dintr-o piata cu oferta asa mare cum alegem firma potrivita?

Daca nu aveti o firma recomandata de un amic sau cu care ati mai colaborat in trecut, puteti cauta pe google, de exemplu cautati tractari auto Bucuresti si alegeti unul din site-urile prezente in rezultatele cautarii gen alotractari.ro sau altele si incercati sa aplicati cateva criterii de selectie a firmei potrivite.

Un aspect important ar fi portofoliul firmei sau galeria foto care trebuie sa contina imagini proprii si nu create in photoshop sau copiate de pe internet. Un alt aspect il reprezinta daca firma poate oferi factura si asigurare sau daca poate oferii servicii in zona in care va aflati.

Tarifele aplicate nu sunt intodeauna un criteriu de selectie, de multe ori preturile afisate sunt informative, iar tarifele aplicate sunt cu mult mai mari. Un alt semn de intrebare ar fi firmele cu tarife extrem de mici. In aceea situatie ori serviciile oferite sunt foarte proaste, ori asa cum spuneam mai sus, tarifele aplicate sunt de fapt mai mari. Informati-va bine cu privire la aceste aspect daca nu doriti sa aveti parte de neplaceri.

Cand puteti apela la serviciile unei firme de asistenta rutiera?

– cand in urma unui eveniment rutier autoturismul a suferit avarii incat nu se mai poate deplasa;
– cand autoturismul Dvs s-a defectat si sunteti la o distanta prea mare de primul oras;
– cand ati inchis cheile inauntru sau faruruile aprinse si s-a consumat bateria;
– cand sunteti fara certificat de inmatriculare si trebuie sa prezentati masina la RAR;
– cand trebuie sa transportati masina la un centru de colectare REMAT;
– cand doriti sa transportati masina de la o locatie la un service auto;
– cand ati ramas fara carburant sau ati alimentat cu alt tip de carburant;

Toate astea sunt doar o parte din serviciile pe care o firma de asistenta rutiera le poate oferi.

In concluzie, sunt multe firme care ofera servicii de tractari auto, insa sunt putine care se ghideaza dupa principii consolidate in ani de experienta. Se zice ca cea mai buna reclama este clientul multumit care recomanda mai departe, asa ca luati in calcul si parerile celorlalti legate de firma in cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *