Tractari auto Bucuresti

recomandare firma tractari auto

Nume firma: SC ANDREEA TRANS SRL

Telefon Orange: 0744.60.30.90
Telefon Vodafone:
0730.60.30.90
Telefon Cosmote:
0766.60.30.90

Mail: officetractari@yahoo.com
Website: www.tractez-auto.ro

Tractari auto Bucuresti – Tractari Auto  24/24

In Bucuresti am selectat pentru dvs una din cele mai vechi firme de la noi din tara, este vorba despre firma ANDREEA TRANS SRL, care este prezenta in acest domeniu inca din anul 1992. Activitatea firmei iese in evidenta prin modestie, seriozitate si fara preturi ascunse.

Tractari auto la orice ora, indiferent de conditiile in care se afla autovehicolul sau situatia carosabilului. Suntem la dispozitia dvs non stop pentru servicii de tractari auto, remorcari, transport auto sau utilaje.

Pentru detalii legate de serviciile oferite sau preturi sunati la nr de mai jos sau vizitati site-ul firmei.

tractari auto ieftine

Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Bucuresti la cele mai mici preturi, indiferent de ora sau conditiile meteo. Platforma ajunge la dvs in max 30 min. Asistenta rutiera pentru orice tip de autovehicul.

Firma noastra este in slujba conducatorilor auto, cu noi nu plecati niciodata singuri la drum. Orice s-ar intampla avem o masina disponibila pentru dvs si va vom duce in siguranta pana acasa sau la cel mai apropiat service. Tractam autoturisme, suv-uri, dube, utilaje, etc.

Conduceti prudent. Va multumim, drum bun!

5 thoughts on “Tractari auto Bucuresti

  1. Eu am apelat o singura data la o firma de tractari, am cautat pe google si am gasit site-ul acesta tractez-auto.ro, de acolo am luat si numarul. Serviciile sunt ok, personal educat, foarte rapizi, cred ca undeva la 30 min au ajuns in Bucuresti si fara preturi ascunse, recomand!

  2. Am lucrat si eu cu ANDREEA TRANS SRL, mi-a adus o masina de la Arad la Bucuresti pe platforma. Am sunat la mai multe firme de tractari inainte de ei si nu au fost prea ok, se vedea clar ca alearga numai dupa bani si nu-i interesa prea mult problema mea, ma bucur ca la final am facut o alegere buna, ii recomand si eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *