Tractari auto Brasov

recomandare firma tractari auto

Nume firma: CS Toro Sprint SRL

Telefon: 0721 606 345

Mail: contact@remorcaribrasov.ro
Website: remorcaribrasov.ro

Compania CS Toro Sprint SRL efectueaza servicii de tractari auto non-stop pe platforma si transport auto atat local in Brasov cat si intern (Romania) sau international (Europa).

Experienta si profesionalismul isi spun cuvantul, putem actiona in cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemelor Dvs cu mijloace de tractare adecvate in functie de autoturismul si de complexitatea avariei.

In toti acesti ani de cand suntem prezenti in Romania am investit in calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Ne mandrim cu faptul ca reusim sa oferim servicii competitive in timp real, non stop in tot ce tine de asistenta rutiera, depanari, tractari, remorcari atat local cat si in tara sau Europa.

Suntem constienti de necesitatile si nevoile dumneavoastra in momentul cand apelati la noi, de aceea va asiguram seriozitate maxima, ne angajam sa ne facem treaba cum trebuie si mai ales fara taxe ascunse.

tractari auto brasov

Dorim sa venim in ajutorul soferilor aflati in dificultate, atat cei implicati intr-un accident rutier cat si cei cu diverse probleme la autovehicole incat sa nu-si mai poata continua deplasarea.

Recomandare: pe timpul calatoriei dvs cu autovehiculul, va recomandam sa circulati cu viteza redusa, adaptata conditiilor meteo-rutiere, sa pastrati distanta de siguranta in mers, pentru a putea opri in siguranta si sa nu va angajati in efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Conduceti prudent, drum bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *